Recensies

Lianne

De fotosessies met Nienke waren verfrissend en persoonlijk! Nienke is een lieve, enthousiaste en ontwapenende vrouw waardoor ik me als snel comfortabel voelde om me zonder gêne van mijn meest kwetsbare kant te laten zien. Zowel zwanger als net na de geboorte van ons eerste kindje en later ook na de geboorte van ons tweede kindje bij ons thuis.
Tijdens de ‘Moment in het leven van..’ fotosessie deden we zo gezegd ons ding thuis, een vrije ochtend met kleine koters, spelen, klieren, rustmomentjes en grapjes, maar ook liefdevol mijn kleintje voeden en elkaar koesteren. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden, uit het leven gegrepen, met gevoel, mooi licht en een verhaal. Het zijn foto’s waarvan het beeld meer dan 1000 woorden beschrijft en me heel dierbaar zijn.

Niels & Kirsten

Nienke: een schot in de roos! Al in de aanloop enthousiast, bereidwillig, bevlogen en professioneel. Zij weet duidelijk waar zij voor staat en kwaliteit staat voorop. Onze bruiloft is prachtig in beeld gebracht en verteld het verhaal op een eigen mooie wijze. Zichtbaar, met prachtige details en tegelijkertijd is zij zelf op dé dag onzichtbaar. Trots op en met deze blijvende herinneringen. Dank!

Eglė

As far as I remember, I wanted a Day in Your Life photo session since my son Rojus was born. But back then there was not such a genre of photography or photographers doing it. So Nienke made my dream come true.

She is so kind and friendly, the kids were in love with her and there was no feeling of “a stranger stalking us”. Honestly, I didn’t expect to like photos so much. Maybe it is of the feeling that it is really us, maybe it’s the feeling we are so funny and I have such cool kids. And everything because of Nienke. She saw that in us and she showed what we missed in our daily routines.

Thank you, Nienke!

Evodie

Nienke heeft hét oog!

Hoe zij speelt met natuurlijk licht en de realiteit vind ik super krachtig. Daarbij is zij dynamisch van karakter en in haar stijl van fotograferen, waardoor ze naadloos aansloot op mijn wens; sport vastgelegd in documentaire fotografie. Geen lampen of trucjes om spieren extra te belichten. Gewoon echt zoals het is. En dat werd prachtig!

De afstemming met Nienke over hoe& wat was in de voorbereiding, tijdens de shoot en in de nawerkingsfase heerlijk efficiënt.

Ben & Reny

De shoot van ons gezin was een liefdevol en warm moment dat we samen, als gezin, hebben beleefd. Nienke heeft dit prachtig vastgelegd.

De aanleiding voor de fotosessie was de laatste keer dat we echt met z’n drieën zouden zijn: er zou een klein zusje geboren worden. Een doorsnee ochtend met zijn drieën wordt dan ineens een waardevol moment. Nienke heeft de onbevangenheid van onze dochter goed weten vast te leggen. Maar ook die van ons.

Nienke werkt heel professioneel en zo onopgemerkt dat je niet meer door hebt dat je wordt gefotografeerd. En dat levert de mooiste beelden op. De stijl waarin Nienke fotografeert is onderscheidend en heeft een mooie weergave opgeleverd van hoe wij zijn als gezin. Ze heeft zo’n goed oog voor detail, dat sommige foto’ s ons echt hebben ontroerd. Een schitterend kado voor onszelf over onszelf. Dankzij Nienke.